Kedves Látogató!

Bizonyára nem véletlenül kerültél erre az oldalra. Vagy már rég foglalkozol az ólomüvegezéssel, vagy megérett az elhatározás, hogy elkezded. Mindkét esetben fogok új információval szolgálni. Elöljáróban csak annyit, hogy 18 éves koromtól folyamatosan tanítok valamit. Úszást, fafaragást, ólomüvegezést mikor mi ragadott magával. Az ólomüvegezésnek nagy csodája, hogy az ember legvadabb alkotói vágyait élheti ki úgy, hogy a tevékenység közben elröpül az idő, folyamatosan fejlődik, tanul, kiéli kreativitását és közben folyamatosan sikerélményekhez jut. Úgyanakkor az elméleti alapokról fogalmat szerezzen aki most kezdené el. Az oldal nem tudja helyetesíteni egy tanfolyam keretei közt szerzett tudást de szerény keretek között próbál segíteni a fogások megismerésében.

Minden egyes darab, tárgy elkészítése egy új kihívás, új eddig nem látott akadályok leküzdése. Rohanó, stresszes világunkban egy igazi lelkimasszázs, megnyugvás, feltöltődés szigete mely mindenkinek nyújt valami plusszot és mint alkotói tevékenység semmivel összenemhasonlítható kielégülést okoz. Amikor első de a sokadik tárgyunkat először átvilágítja a fény, a kellemes siker okozta eufória hetekig lelki boldogsággal tölt fel. Ha ez egy jól sikerült használati tárgy, amit nap, mint nap látunk állandó örömforrása lehet. Alkotás közben állandó fejlődés tapasztalható a személyiségben, mert folyamatosan fegyelmez és egyre nagyobb pontosságra sarkal.

Ólomüvegezés, Tiffany üvegezés videó. www.olomuveg.com

Ti is segíthettek. A vendégkönyvben és fórumon írjátok le véleményeiteket, javaslataitokat és ha mások által is érdeklődésre számot tartható kérdésetek van, igérem közösen minden kérdésre megoldást találunk. Amivel pedig nekem segíthettek ha a partnerek fül alatt lévő valamelyik weboldalt arra érdemesnek találjátok az oldalra legjobban jellemző kulcsszóval a Ti weboldalatokról linkeljetek a weboldalaimra. Ha ólomüvegező, vagy fafaragással foglalkozó oldalatok van én is szívesen elhelyezem a startlap gyüjteményen. Például igy néz ki egy szövegkörnyezetből történő linkelés: Legújabb gyüjtőoldalam ami a legteljesebb gyüjtemény az ÓLOMÜVEG, TIFFANY, ABLAKSZIGETELÉS, FAFARAGÁS témakörében a kiemelt szavakra kattintva elérhető. Bátran KÉRDEZZETEK, KÉRDEZZETEK, KÉRDEZZETEK.

Egyszóval megtanulni nem nehéz és különböző dolgokat alkotni egy csoda. Lehet, hogy megélni belőle szinte lehetetlen, de ha az ember megunt környezetét hosszú évek alatt színekkel, fénnyel átszabja saját ízlése szerint, újjávarázsolja, nemcsak rengeteg pénzt spórol meg de, folyamatos lelkimasszázs élvezője lehet. Azon kívül nemcsak saját alkotásai körében él de tetemes összeget is megspórol. Márcsak hab a tortán, amikor csillogó szemekkel árulja el a beszerzési forrást a kíváncsi érdeklődő ismerősöknek. És nem elhanyagolható a rengeteg ajándékmegoldás, amikkel ismerőseinknek okozhatunk személyreszabott örömöket, ismerve ízlésüket...

Ha az ólomüvegezés érdekel az alábbi oldalakat ajánlom figyelmedbe: Tiffany, Órák, Lámpák, Tervezés, Tananyag

Ólomüveg oktatás, Tiffany oktatás, Tiffany üvegezés, Ambrus Aladár

 

 

Sok sikert és vágjunk bele!

Ambrus Aladár

 

 

 

 

 

Partnerek

 

Yatoo Links - Linkgyűjtemény